Matras van 90×210 – de beste matras voor lange personen

Bij het kopen van een matras is het belangrijk om naast je gewicht ook rekening te houden met je lengte. Dit komt omdat verschillende matrassen zijn ontworpen voor verschillende hoogtes en gewichten. Als je een lang persoon bent, kan het moeilijk zijn om de juiste matras te vinden. De gemiddelde lengte van een matras is slechts 200 cm. Wat als je langer bent dan de maat van een gewoon matras? Het is beter om een ??matras van 90×210 te bestellen. Als je lang bent, heb je meer ruimte nodig om te slapen en heb je ook meer comfort nodig dan de gemiddelde persoon. Wanneer je de verkeerde matras kiest, krijg je na enige tijd op bed geslapen te hebben lage rugpijn of andere lichaamspijnen. Hier zijn twee tips om de juiste matras voor lange mensen te kiezen.

Kies California Kingsize Matras

Een California Kingsize matras is ideaal voor lange mensen die extra ruimte willen tijdens het slapen op hun bed. Dit type matras biedt voldoende ruimte voor lange mensen terwijl ze comfortabel kunnen slapen zonder enige vorm van pijn in het lichaam. Een California kingsize matras is groter dan een gewone kingsize matras. De afmeting van dit matras is 183 x 213 cm. Dit type matras kan je beschermen tegen een krap gevoel in een kleiner bed, omdat het je meer ruimte geeft. Je kunt gemakkelijk van slaaphouding veranderen als je op dit matras slaapt.

Matras op maat bestellen

Als je lang bent, is een standaard matras mogelijk niet geschikt voor jou. Je kunt een matras op maat bestellen die perfect bij jouw lengte past. Op deze manier wordt jouw wervelkolom uitgelijnd en ondersteund door de matras en is er geen opening tussen jouw hoofd en het kussen. Matrassen op maat zijn duur. Ze zijn echter elke cent waard als je 's nachts goed wilt slapen, vooral als je rugpijn of nekpijn hebt door 's nachts in de verkeerde houding te slapen.

Koop een matras van 90×210

Als het gaat om het kopen van een matras, moet je letten op lengte, gewicht en beschikbare ruimte in jouw slaapkamer. Als je langer bent dan de gemiddelde persoon, moet je een langer matras kopen. Je kunt bijvoorbeeld een matras van 90x210cm kopen. De juiste matraslengte kan voorkomen dat je voeten uit het bed steken. Dus wil je meer comfort tijdens het slapen? Overweeg dan om een ??extra lang matras aan te schaffen! Vind nu een gerenommeerde bedden winkel bij jou in de buurt en ontvang meteen de hoogste kwaliteit extra lange matrassen!

Bron: 123Kasten