Voordelige screens en rolluiken bestellen in zuid-holland

Het woord zegt het al, kwaliteitsrolluiken, wij bieden u langs deze weg de mogelijkheid om rolluiken met een hoge kwaliteit aan te schaffen tegen de allerlaagste prijs. Dus waarom tweedehands rolluiken kopen terwijl onze rolluiken goedkoper zijn. En zoals we al zeiden heeft ons rolluik een hoge kwaliteit door gebruikt te maken van kwalitatief hoogwaardig aluminium.

Voordelen van rolluiken en screens

Standaard bevatten de geleiders van ons rolluik borstels, om de isolatiewaarde en de mate van vuilafstoting te verhogen. Deze nylon borstels staan tevens garant voor het geruisloos op en neer gaan van het solide pantser. Daarbij is het een groot voordeel dat al uw maatwerk rolluiken zeer vlot geleverd kunnen worden. Wij noemde u net al “maatwerk rolluiken” al onze rolluiken worden op maat gemaakt, dus heeft u nu een maat van 133 cm of 241 cm het maakt allemaal niet uit. Onze rolluiken zijn leverbaar tot een maximale breedte van 320 cm en 300 cm hoog. Hetzelfde geldt voor de screens. Zonnescreens zijn wat compacter en netter afgewerkt.

  • Kastkleuren: Wit 9010, Crème 1015, Créme-wit 9001, HellBeige, Donkergroen 6009, Staalblauw 5011 en Antraciet 7016.
  • Lamelkleuren: Wit 9010, Crème 1015, Créme-wit 9001, HellBeige en Antraciet 7016. Dat zijn dus heel wat combinaties. En natuurlijk niet te vergeten, 3 jaar garantie met certificaat. De juiste samenstelling van het PA-schuim en de dubbele gelakte lamel zijn de ingrediënten voor een perfecte rolluik waar u jaren plezier van zult hebben.
  • Functies: Tevens hebben rolluiken en screens nog de volgende functies; • Zon en koude werend • Geluidwerend • Vandalisme en inbraakwerend. Het kwaliteitsrolluik is alleen verkrijgbaar met elektrische bediening, eventueel met afstandsbediende motor met handzender. Er zijn twee soorten handzenders, met de ene kun je één of meerdere rolluiken tegelijk bedienen en met de andere kun je tot maximaal 5 rolluiken apart bedienen. Het enige wat u zelf moet doen is opmeten en monteren.

Bezorgen van zonwering aan huis

Wij bezorgen de rolluiken door geheel Nederland met eigen vervoer tegen betaalbare bezorgkosten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bestelde rolluik onbeschadigd en op tijd aankomt! De rolluiken bezorgen wij voor € 49,95 tot aan de voordeur. Ongeacht het aantal door u bestelde rolluiken. Dus bij bestelling van meerdere rolluiken, blijven de bezorgkosten onveranderd. Bezorgkosten voor de Waddeneilanden zijn op aanvraag. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks afhalen bij een zonwering bedrijf in Zuid-Holland op afspraak, u kunt dit aangeven in uw winkelwagen. Betaling kan contant bij aflevering aan de chauffeur of online. Ook bij afhalen dient u uw producten te betalen middels pin. Na het plaatsen van de definitieve bestelling is de levertijd circa 3 weken.

Voordelen van zonnewering

Wanneer je goede binnenzonwering of buitenzonwering plaatst kun je genieten van heerlijke moment in en rondom je woning tijdens warme zomerdagen. Je kunt je woning verkoelen en schaduwplekjes maken. Zo heb je dus een prettige temperatuur in huis. Er zijn naast rolluiken en screens nog heel veel andere manieren waarop jij de zon in huis kunt weren. Hieronder lees je online verder op websites van montagepartners of verkopers. Denk aan een zonnescherm, jaloezieën en shutters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *