De vraag naar koophuizen in 2022

De vraag naar koophuizen is momenteel erg hoog en daarnaast zijn er lage hypotheekrente, waardoor er meer geld geleend kan worden. Deze twee factoren zorgen ervoor dat de huisprijzen zullen blijven stijgen. Als er meer huizen worden verkocht, dan zijn er ook meer mensen opzoek naar een nieuwe inboedel. Denk hierbij aan een bank, bed en maatwerk shutters. Ook deze bedrijven zullen profiteren van het feit dat er veel huizen worden gekocht. Voor starters kan het echt lastig zijn om een huis te kopen, omdat de prijzen hoog liggen. Klik hier voor tips die van pas kunnen komen, als je als starter een huis wilt kopen.

Gemiddelde huisprijs Nederland

De gemiddelde huisprijs in Nederland is momenteel ongeveer 410.000 euro. De prijzen variëren wel per gemeente en provincie. Er is een ranglijst met de prijzen van de 100 duurste gemeenten. De duurste gemeente is Bloemendaal, met de gemiddelde woningprijs van 750.000 euro. Op nummer twee staat laren met 686.000 euro en de op de derde plaats vind je Blaricum, met de gemiddelde huisprijs van 647.000 euro. Hopelijk zitten er voor dat geld, wel maatwerk shutters bij inbegrepen. Mocht dat niet zo zijn en je moet ze toch nog aanschaffen, klik hier voor het aanbod.

Impact van het coronavirus

Door het coronavirus hebben wij allemaal meer thuis gezeten en het kan daardoor dat je nu andere verwachtingen hebt van hoe een huis eruit moet zien. Misschien heb je meer ruimte nodig voor het thuiswerken of heb je behoefte aan maatwerk shutters, voor meer privacy. Mocht je niet willen verhuizen, is verbouwen natuurlijk ook een goede optie. Het kopen van een nieuw huis is erg prijzig en met een verbouwing kom je vaak een heel eind. Er zijn verschillende website die heel veel tips en inspiratie bieden voor een relatief goedkope verbouwing. Wil je die zien? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *