In deze laminaat showroom slaag je zeker!

Ben jij op zoek naar een nieuwe laminaatvloer en zou je graag in real life op je gemakje alle opties bekijken? Dan moet je zeker naar Tegels en Laminaat in Hoofddorp rijden, want zij hebben een super grote laminaat showroom. Waar veel mensen hun pakken laminaat online bestellen zijn er nog steeds genoeg die dat helemaal niet fijn vinden. Je wilt immers die vloer in het echt hebben gezien en gevoeld. Afbeeldingen op internet kunnen toch vaak een vertekend beeld geven, hoewel deze showroom ook een webshop heeft met super duidelijke en goed belichte foto’s. Als je daar toch niet voldoende aan hebt dan doe je er goed aan hun laminaat showroom in Hoofddorp te bezoeken. Daar vind je alle soorten laminaat in het echt, en kun je op je gemakje rondkijken en de allermooiste uitzoeken.

PVC en laminaat showroom in Hoofddorp

Ben je er nog niet helemaal over uit of je voor PVC of laminaat wilt kiezen? Ook dan ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Ze hebben namelijk een PVC en laminaat showroom, en hebben voor beide opties een heel uitgebreid assortiment. Bovendien kunnen ze je natuurlijk alles vertellen over de verschillen tussen beide materialen, en die zijn er genoeg! Veel mensen zijn direct geneigd om voor laminaat te kiezen, maar zoals ze je in deze laminaat showroom zullen vertellen heeft dat wel enkele nadelen.

Als je met schoenen aan over een laminaatvloer loopt dan klinkt dat heel erg hard en hol, in tegenstelling tot een PVC vloer. Laminaat is namelijk gemaakt van samengeperste houtvezels, en PVC is kunststof. Kunststof klinkt nu eenmaal zachter als je erop loopt, en bovendien is de toplaag van PVC veel harder dan dat van laminaat. Daardoor slijt de print lang niet zo snel, en is het resultaat dus vele malen duurzamer. Niet voor niets gaan steeds meer mensen overstag voor een mooie PVC vloer. Hij ziet er mooi uit, is haast niet te onderscheiden van echt hout en ook nog eens super onderhoudsvriendelijk.

Laminaat is stukken voordeliger

Waarom je dan toch voor laminaat zou kunnen kiezen? Dat is heel simpel, laminaat is natuurlijk vele malen voordeliger in de aanschaf dan PVC. In deze laminaat showroom zul je zien dat je al laminaat hebt van rond een tientje per vierkante meter, en dat is met PVC echt onmogelijk. Natuurlijk zijn er ook veel duurdere merken laminaat, en uiteraard zijn deze van een hogere kwaliteit, maar het effect van PVC of zelfs van een echte houten vloer zul je er nooit mee krijgen.

Tegelsenlaminaat.nl | Een betaalbare specialist op het gebied van tegels en laminaat.

Het is dus maar net wat je zelf belangrijker vindt: je budget of de uitstraling van de vloer. Kies voor laminaat als je een kleiner budget hebt, voor luxe laminaat als je wat meer te besteden hebt, en een PVC vloer als je absoluut de mooiste uitstraling wilt hebben. Hoe dan ook, bij deze PVC en laminaat showroom kunnen ze beide vloeren uiteraard bij je komen leggen. Niet iedereen is immers zo handig dat diegene dat zelf kan. Met hun all-in service heb jij al binnen enkele dagen die prachtige nieuwe vloer liggen. Waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *