Direct uw huis verkopen? Dat kan met deze tips!

Uw huis snel zien te verkopen kan een hele lastige opgave zijn. Zeker nu de economie eerst terug moet krabbelen van de schade van de lockdown. Als u wilt verhuizen, is het echter wel belangrijk dat u uw huis snel verkocht krijgt. U hebt het geld immers nodig voor uw nieuwe huis. In deze blog zullen daarom enkele tips worden toegelicht die ervoor kunnen zorgen dat u uw huis direct kan verkopen. 

Maak ook online een goede eerste indruk

Bij de advertentie van een huis dat te koop staat, kijken mensen uiteraard als eerste naar de foto’s. Spreekt het huis me aan? Het is daarom belangrijk dat je goede foto’s online hebt staan. Laat de mooie dingen van je huis goed naar voren komen en ga voor foto’s met goede kwaliteit. Om er zeker van zijn dat dit goed zit, is het verstandig om een professionele fotograaf in te huren. Zo heeft u gegarandeerd goede foto’s die uw huis op zijn mooist naar voren laten komen. 

Onderhoud en reparatie

Als er mensen uw huis komen bezichtigen, is het natuurlijk belangrijk dat het huis oogt alsof het altijd goed onderhouden is. Schilder slechte stukken, bijvoorbeeld uw kozijnen, dus even opnieuw voor de bezichtiging. Als het schilderwerk in slechte staat is, kan een potentiële koper namelijk het idee krijgen dat de gehele woning slecht onderhouden is. Zorg daarnaast voor lichte kleuren aan de muur. Een heel druk behang kan mensen namelijk afschrikken. De meeste mensen hebben de voorkeur om een huis te bezichtigen met neutrale witte muren. Het geeft daarnaast ook een ruimere uitstraling en laat een kamer dus ruimer lijken! Een absolute must als u direct uw huis wilt verkopen. 

Blijven promoten

Mensen moeten natuurlijk wel weten dat u direct uw huis wilt verkopen. Daarom is het belangrijk om dit kenbaar te maken. Doe mee aan open huizen dagen, zorg voor een flexibele makelaar die ook in de avond bereid is om mensen uw huis te laten bezichtigen en gebruik uw eigen netwerk via social media! Op deze manier verspreidt het snel en kunt u wellicht direct de woning verkopen aan iemand die u al kent. Ideaal! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *