Meer sfeer creëren in huis doe je met deze wanddecoratie tips!

Kijk je wel eens naar de wanden in huis en denk je: ‘Wat is het toch saai en zo kaal, dit moet anders!’? Dan kun je urenlang op het internet rondstruinen om te bepalen wat er allemaal kan en wat je mooi vindt.. of je gaat voor de makkelijkere manier en zoekt tips! Als dat de manier is waar je voor wilt gaan, dan ben je bij het goede artikel aangekomen! Als je namelijk vindt dat er iets mist in huis, is dit hét artikel waar je tips gaat vinden voor verandering. We gaan het namelijk hebben over wanddecoratie. Wanddecoratie heeft enorm veel te bieden. In dit artikel hebben we de populairste en modernste tips voor hoe je wanddecoratie kunt gebruiken voor meer sfeer in je woning. De opties en mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Wil jij graag inspiratie opdoen voor meer sfeer in huis? Dan raden wij je aan om dit artikel goed door te nemen of een kijkje te nemen bij Homestylingshop. En wie weet gebruik jij straks wel één van deze inspiratiebronnen! 

Diverse tips voor het creëren van sfeer door middel van wand decoratie

De eerste tip: Laat een foto op aluminium maken. Is je huis vrij modern ingericht? Strak interieur? Dan kan een foto op aluminium echt iets voor jou zijn! Deze ondergrond wordt niet heel vaak voor foto’s gebruikt, maar kan toch bijzonder gaaf uitpakken. Deze final touch kan dan ook echt meer sfeer in huis brengen door de kale muur te decoreren met een gave afbeelding. Een voorbeeld van wat je op kunt hangen is een skyline in zwart-wit. Het voordeel van wanddecoratie op aluminium is dat het heel goed tegen vocht kan. Dit betekent dat je deze decoratie óók kunt gebruiken in vochtige ruimtes in huis. Je zou dus ook de badkamerwand kun aankleden met een mooie foto op aluminium.

Tip 2: Gebruik muurstickers. Dit is vaak wanddecoratie industrieel. Heb je mooie teksten altijd al leuk gevonden? Dan kunnen muurstickers goed passen aan jouw wand. Als je van mooie teksten houdt, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld in de woonkamer of in je slaapkamer met letters een quote, woord of mooie boodschap uit te schrijven. Dit zal ook echt de aandacht van het oog krijgen. Bij binnenkomst van gasten ook. Letters vallen altijd op en is dan ook een mooie toevoeging voor je kale wand. Mocht je niet zo van de teksten zijn, dan kun je ook gewoon kiezen voor een stickerafbeelding. Het prettige aan muurstickers als wanddecoratie is dat het makkelijk te bevestigen is en dat je je creativiteit er vol op los kunt laten. 

Tip 3: wanddecoratie van metaal of magnetische muur. Heb je een mooi gezin dat je graag terug wilt zien in huis? Heb je kinderen die regelmatig met een tekening naar je toekomen? Dan is een magnetische muur echt een leuk idee. Je kunt namelijk foto’s uitdraaien en met magneten aan de muur hangen. Ook kun je de mooie tekeningen van je zoontje of dochter aan de muur hangen waar ze zo trots op zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *