Tips Over Hoe je de Badkamerdeur van Buitenaf kan Openen

gebeuren vaak ongevallen in de badkamer. Een naaste kan bijvoorbeeld struikelen en op de grond vallen. Jonge kinderen kunnen zichzelf ook per ongeluk opsluiten in de badkamer. Als één van deze situaties gebeurd, moet je de deur van buitenaf opendoen. Hier is een gids over hoe je de deur van buitenaf kan openen:

Drukknopslot

Als de badkamer een drukknopslot heeft moet je een pin of stang in het kleine gaatje aan de buitenkant van de badkamerdeurknop steken. Je moet dan de pin of stang in het kleine gaatje duwen. Als je de pin indrukt, zou de pin om de drukknop moeten duwen waardoor de deur aan de binnenkant opent. Je kan dan de deurknop omdraaien en zal een klik horen. Het geluid geeft aan dat het drukknopslot inactief is.

Draaiknopslot

Als je badkamer een draaiknopslot heeft moet je een kleine platte schroevendraaier in het deurknopgat van de badkamerdeur steken. Als de schroevendraaier weigert om mee te geven, moet je ermee wiebelen.

Eens de schroevendraaier in het gat zit, moet je hem een kwarslag naar rechts draaien en kan je de badkamer binnengaan.

Als de deurknop niet werkt

In sommige gevallen merk je dat de badkamerdeurknop niet meer werkt. Laat je je kind of geliefde dan in de badkamer? Hier is wat je moet doen.

Als je deur een drukknopdeur is moet je een draadkleerhanger buigen tot hij recht staat. Je moet hem dan hard in de deurknop duwen tot je een klik voelt en de draad naar voor gaat. Dan draai je de knop om de slagpin voelt terugklikken

Als je een andere methode wil gebruiken, kan je ook een plamuurmes gebruiken. Voor ideale resultaten moet je ervoor zorgen dat het blad 3 of 4 duim lang is. Je moet het blad dan tussen de deurstijl en de knop steken en het handvat van het mes naar de knop bewegen. Je moet blijven duwen tot het blad van het mes naar voor beweegt zodat de slagpin naar de knop beweegt.

Conclusie Dit zijn enkele manieren waarop je de badkamerdeur kan openen. Als je hem opent moet je voorzichtig zijn dat je je deur niet vernielt. Voor ideale resultaten is het wijs dat je de diensten van een professionele slotenmaker inhuurt. Contacteer onze 24 uur bijstandsdienst www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *