5 gereedschappen die onmisbaar zijn bij een verhuizing

Wanneer je wel eens een verhuizing of woningontruiming hebt mee gemaakt herken je het wel: even snel die kast naar de verhuiswagen brengen, je beseft pas wanneer je hem optilt dat die veel te zwaar is. Of de verhuisdozen even snel naar beneden brengen, wat toch langer duurt dan je denkt. Daarom hebben wij wat dingen uitgezocht die eigenlijk onmisbaar zijn tijdens een verhuizing. Als je zorgt dat je al deze dingen hebt, zal de verhuizing een stuk beter verlopen.

1.Verhuishondje

Wat je tijdens een verhuizing nodig hebt is, is een soort extra handje. Deze kan je namelijk kopen, het is eigenlijk niks minder dan een stevig stuk hout met vier wielen er onder. Dit is tijdens de verhuizing jouw favoriete hulpje, je kan er namelijk alles op neer zetten. Denk maar eens aan al die zware meubels en meubilair, je gooit ze er zo op en verrijdt hem naar de plek die je wilt. Ideaal dus!

2.Steekwagen

Als je gaat verhuizen is een steekwagen onmisbaar, het zorgt er voor dat je je rug en schouder zo min mogelijk belast en zo geen fysieke klachten krijgt. Maar wanneer gebruik je deze dan? Deze wordt vaak gebruikt bij dingen zoals een grote koelkast of vriezer. Hierdoor kan je in je eentje een zwaar voorwerp verplaatsen zonder dat je ook maar iemand om hulp hoeft te vragen.

3.Spanbanden

Spanbanden zijn onmisbaar bij een goede verhuizing. Wanneer je alle spullen in een verhuiswagen gaat zetten, moet je gelijk zorgen dat alles goed vast zit. Alle spanbanden zijn gemaakt van super sterk materieel. Soms hebben ze zelfs een ratel waarmee je de spanbanden heel strak mee kunt trekken, maar kijk uit dat je ze niet te strak trekt anders kan je schade aanrichten aan je meubilair. Spanbanden worden niet alleen maar gebruikt voor in de verhuiswagen maar ook wanneer je bijvoorbeeld de wasmachine op een steekkar zet en je met de spanband er voor zorgt dat die er niet af glijdt.

4.Verhuislift

Een verhuislift kan je zeker niet missen als je hoger woont dan de begane grond. Wanneer je dan wat groot en zwaars naar beneden moet brengen dan kan je dat niet allemaal via de trap doen. Sterker nog waarschijnlijk past het geeneens. Zeker als je in een appartement woont of flat, je doet simpelweg alleen de ramen of balkon deuren open en je kan alles naar beneden laten gaan. Een verhuislift huren hoeft niet eens zo duur te zijn. Er zijn verhuisbedrijven die er 1 verhuren voor 50 euro per dag. Tenzij je daar een gespecialiseerd persoon bij wilt huren.

5.verhuisdekens

Als je je meubilair in de verhuiswagen doet, moet je er ook voor zorgen dat je alles goed beschermt. Wanneer je niet goed oplet met het beschermen van de meubels, zullen er krassen en deuken op komen. Dit wil je uiteraard niet hebben als je net aan komt bij je nieuwe woning. Pak alles dus goed in voor dat je vertrekt!

In dit artikel hebben we het gehad over de dingen die je nodig hebt voor een goede verhuizing. Wanneer je deze spullen allemaal goed op orde hebt zal de verhuizing vast goed verlopen want: goed gereedschap is het halve werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *