Het bestellen van mooie bamboe jaloezieën

Besluit je om jaloezieën voor je ramen te plaatsen, dan kun je kiezen uit onder meer jaloezieën van hout en bamboe. Hoewel hout lange tijd toonaangevend was in de wereld van de raamdecoratie, ligt die tijd ondertussen ver achter ons. Bamboe jaloezieën zijn helemaal hip anno 2019. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen die een jaloezie van bamboe te bieden heeft.

Zo goed als onderhoudsvrij
Om met een voordeeltje te beginnen, de bamboe shutters zijn zo goed als onderhoudsvrij. Met een doek, plumeau of stofzuiger de stof even weghalen is al voldoende. Als het vuil echt hardnekkig is, dan kun je er altijd nog voor kiezen om een doekje met water te gebruiken. Reinigen met schoonmaakmiddel is af te raden, omdat dit de jaloezie kan beschadigen.

Op maat laten maken
Ook de afwerking van de bamboe jaloezieën is algemeen om door een ringetje te halen.  Je kunt er ook voor kiezen om de jaloezieën op maat te laten maken. Op deze manier kun je er al helemaal zeker van zijn dat de afwerking aan alle eisen voldoet. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor bamboe jaloezieën in het wit, maar je kunt ook jaloezieën in de natuurlijke kleur bestellen. Bovendien kun je zelf bepalen hoe groot de jaloezieën moeten zijn als je ze op maat laat maken.

Jaloezieën zijn lichter en dunner
Nog een voordeel van de uitvoering in bamboe is het feit dat de jaloezieën behoorlijk lichter zijn. Dit komt doordat deze jaloezieën over het algemeen veel dunner zijn. Toch is het ook mogelijk om voor dikkere lamellen te kiezen, zoals bamboe jaloezieën van 65mm. Dit maakt dat ook de pakkethoogte kleiner is en dat je de bamboe jaloezieën ook gewoon boven je raam en je deur plaatst.  De uitvoeringen in bamboe zijn standaard in de natuurlijke kleur beschikbaar, al is het kleurenpalet waaruit je kunt kiezen ook groot. Ook de jaloezieën van bamboe maak je perfect op maat en het feit dat ze dunner zijn maakt dat ze ook in de bredere uitvoeringen gemakkelijk te bedienen zijn.

Bepaal helemaal zelf de mate van privacy en zonlicht
Met een jaloezie van bamboe bepaal je door te draaien aan de lamellen helemaal zelf hoeveel zonlicht je binnen wenst. Hoe verder je de lamellen dicht draait, hoe minder licht je krijgt en hoe meer privacy je krijgt. Meestal wordt gekozen voor een licht gekantelde positie. Zo heb je voldoende daglicht in huis, maar hoef je niet bang te zijn dat voorbijgangers zo bij je naar binnen kijken.

Een warme en natuurlijke uitstraling
Verder zorgt de warme en natuurlijke uitstraling ervoor dat de jaloezieën van bamboe zo geliefd zijn. Daarnaast zijn de jaloezieën van bamboe zeer elegant. Jaloezieën combineren uitstraling, duurzaamheid, warmte en gebruiksvriendelijkheid. Niet voor niets zijn de jaloezieën zo populair! Doordat enkele aanbieders de jaloezieën geheel op maat maken, voldoen de jaloezieën al helemaal aan alle eisen. Het is verstandig om je eens te verdiepen in alle mogelijkheden die je hebt met jaloezieën die van bamboe gemaakt zijn. Kijk bijvoorbeeld bij Doehetbudget.nl voor een ruim aanbod bamboe jaloezieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *